Izjava o mjerama zaštite osobnih podataka


SADRŽAJ

 1. UVOD
 2. OPĆI PODACI
 3. PODACI KOJI SE PRIKUPLJAJU PRI REGISTRACIJI
 4. MJERE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
 5. SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA
 6. KONTAKT ZA POMOĆ I ODJAVU VIRTUALNOG RAČUNA
 1. UVOD

  Hattrick-PSK d.o.o. kao Priređivač prikuplja podatke od posjetitelja na nekoliko mjesta na internetskoj stranici. Sve prikupljene informacije koriste se u svrhu unapređenja usluga koje Hattrick-PSK d.o.o. nudi svojim igračima, a posebice u svrhu sudjelovanja u igri na sreću klađenje na daljinu (internetsko klađenje). U slučaju promjene bilo koje mjere zaštite ili ovdje propisanih postupaka, igrači će biti obaviješteni na odgovarajući način.

 2. OPĆI PODACI

  Od svakog posjetitelja na web-mjestu prikupljaju se sljedeći podaci:

  1. vrijeme i datum posjeta internetskoj stranici;
  2. stranice koje posjetitelj pregledava;
  3. vrsta internetskog preglednika;
  4. IP adresa računala
 3. PODACI KOJI SE PRIKUPLJAJU PRI REGISTRACIJI

  Pri registraciji posjetitelja koji želi sudjelovati u igri na sreću koja se priređuje na Internetu prikupljaju se sljedeći podaci:

  1. korisničko ime koje igrač odabere;
  2. lozinka koju će igrač koristiti kada pristupa internetskoj stranici;
  3. adresa e-pošte (e-mail) igrača i vremenska zona;
  4. ime i prezime igrača;
  5. datum rođenja igrača;
  6. adresa prebivališta igrača;
  7. mjesto i poštanski broj;
  8. OIB igrača;
  9. broj telefona (mobitela) igrača;
  10. broj tekućeg računa igrača.
 4. MJERE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

  U svrhu zaštite osobnih podataka, Hattrick-PSK d.o.o. obvezuje se da bez prethodne suglasnosti igrača neće davati ili na bilo koji način prosljeđivati trećim osobama osobne podatke igrača, osim kada je takva obaveza predviđena zakonom. U slučaju zatvaranja virtualnog računa igrača, svi osobni podaci igrača koji su pohranjeni kod Priređivača bit će izbrisani na način i u rokovima koji su predviđeni Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Prije isteka zakonskih rokova, radi zaštite igrača ili u svrhu ostvarenja prava pred nadležnim tijelima, osobni podaci ne mogu biti izbrisani. Podaci poput e-mail adrese i broja telefona mogu biti korišteni u svrhu obavještavanja korisnika o izmjenama ključnim za funkcioniranje usluge, izmjenama koje se izravno odnose na funkcionalnost korisničkog računa korisnika (korisnička podrška, obavijest o stanju korisničkog računa i slično), o novim pogodnostima koje nudi Priređivač (bonusi i sl.) ili u svrhu provjere zadovoljstva pruženom uslugom

  Osobni podaci korisnika mogu se koristiti u marketinške svrhe. Ukoliko korisnik ne želi da se njegovi privatni podaci koriste u marketinške svrhe, ovlašten je usprotiviti se prikupljanju i obradi podataka u te svrhe i to slanjem dopisa putem e-maila na adresu podrska@psk.hr.

  Svi detalji o načinu na koji postupamo s informacijama i osobnim podacima koje dijelite s Hattrick- PSK dostupni su u našim Pravilima o privatnosti.

  U skladu sa Zakonom o igrama na sreću, maloljetnim je osobama zabranjeno sudjelovanje u igrama na sreću. Prema tome, maloljetne osobe ne mogu se registrirati kao igrači. Kako bi se maloljetnim osobama onemogućilo internetsko klađenje, propisani su uvjeti za registraciju, uključujući datum rođenja i OIB. Igraču su u svakom trenutku dostupne informacije o iznosu koji je uplatio za klađenje i iznosu ostvarenog i isplaćenog dobitka. Za zaštitu sigurnosti i povjerljivosti osobnih podataka upotrebljavaju se propisane sigurnosne tehnologije i postupci, a podaci su zaštićeni lozinkama. U svakom trenutku osiguran je nadzor pristupa osobnim podacima, koji je omogućen samo za to ovlaštenim osobama.

  Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

  Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

  Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 5. SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

  Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i procesora kartica, Safecharge Ltd , te obratno. Safecharge Ltd. i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

  Safecharge Ltd. je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

  Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 6. KONTAKT ZA POMOĆ I ODJAVU VIRTUALNOG RAČUNA

  Hattrick-PSK d.o.o. kao Priređivač igre na sreću klađenje na daljinu (internetsko klađenje) poduzela je sve tehničke mjere u svrhu zaštite osobnih podataka, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, koje su uvrštene i u Pravila igre na sreću klađenje, „Posebne odredbe – Klađenje na daljinu”. Svaki registrirani igrač klađenja na daljinu (internetsko klađenje) ima pravo u svakom trenutku promijeniti svoju lozinku i s pomoću aplikacije „Promjena podataka” izvršiti promjenu podataka (npr. adresu prebivališta). Osim toga, svakom igraču omogućeno je zatvaranje virtualnog računa, u svakom trenutku, na temelju njegova pisanog zahtjeva, nakon čega se izvršava isplata (uplaćena sredstva i ostvareni dobici od oklada) od čega su izuzeti eventualni bonusi (služe isključivo za uplate na oklade ili igre priređivača) dobiveni od priređivača, a račun se zatvara. Ako igrač želi saznati više o zaštiti osobnih podataka ili želi zatvoriti svoj virtualni račun, može to učiniti upućivanjem pisanog zahtjeva na sljedeću adresu:

  • Hattrick-PSK d.o.o.
  • Sv. Leopolda Mandića 14
  • 21204 Dugopolje

  Sva pitanja o zaštiti osobnih podataka igrač u svakom trenutku može uputiti našoj službi na broj 0800 200 133, na adresu e pošte podrska@psk.hr ili koja će biti objavljena na web-mjestu Priređivača. Također možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka na dpo@hattrick.hr. Za detalje u vezi zahtjeva koji se odnose na obradu Vaših osobnih podataka ili ostvarivanju Vaših prava upućujemo na Pravila o privatnosti. Osobni se podaci šifriraju i pohranjuju i nije ih moguće brisati prije isteka rokova propisanih zakonom, vodeći računa o sigurnosti igrača i mogućem ostvarenju prava pred nadležnim tijelima.

Ova web stranica koristi vlastite kolačiće (cookies) i kolačiće trećih strana kako bi svojim korisnicima pružila bolje mogućnosti pregledavanja i ponudila im usluge prilagođene njihovim vlastitim potrebama i interesima. Korištenjem naših usluga izražavate svoj pristanak na korištenje kolačića.
Što je "kolačić"? Razumijem