BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

ENGLESKA - NJEMAČKA

26.09.2022 20:45
pic

  • U klasiku europskog nogometa, Engleska je domaćin Njemačkoj u meču posljednjeg, 6. kola Lige nacija! Što očekuješ od sudara divova na mitskom stadionu u Londonu? Provjeri našu ponudu!
  • Prije nešto više od godinu dana, isti rivali susreli su se takoder na Wembleyu, u meču osmine finala Eura, kad je Engleska trijumfirala sa 2:0. Potom su još igrali u 2. kolu skupine Lige nacija u Munchenu: Njemačka je vodila golom Hofmanna, ali je Kane u finišu spasio goste - 1:1. Može li Njemačka ovog puta do trijumfa ili će Engleska opet iskoristiti prednost domaćeg terena?
  • Iskoristi specijalnu promiociju Oklada bez rizika za utakmice Lige nacija. Sudjeluj u našem PRVENSTVU ZA SVJETSKO u kojem dijelimo fantastčni bonus fond od 200.000 kuna i putovanje u Katar za dvije osobe na Svjetsko prvenstvo te ulaznice za susrete Hrvatske protiv Kanade i Belgije! 
  • Iskoristi najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igri Favorit Plus, a u igri Betbuilder složi listić pun para i izgradi veliki dobitak! Pokaži svoje znanje, igraj i osvoji dobitak!


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nema objava u raspravi