BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

ISTRA - HAJDUK

26.11.2023 15:00
pic

U jednom od najvažnijih susreta kola elitne HNL, Istra na "Drosini" dočekuje Hajduk. Ovaj meč je Splićanima posebno bitan, jer se u istoj etapi sastaju Dinamo - Osijek te bi pobjedom svakako napravili korak naprijed u odnosu na barem jednog rivala iz "Velike četvorke" u borbi za vrh poretka.

Hajduk tijekom cijele sezone igra sa velikim oscilacijama, od euforije pobjedama nad Dinamom do kriza zbog poraza od autsajdera, dok je onaj od Osijeka donio i smjenu na kormilu pa je Karoglan preuzeo Bijele umjesto Leke. Puljani su pak u potpuno drugačijoj komfornoj poziciji i ovaj meč mogu igrati za prestiže i pokušati (ponovo)  nadmašiti velikog suparnika.

Podsjetimo naime, Istra je nanijela vjerojvatno najbolniji poraz Hajduku ove sezone, kad je na Poljudu trijumfirala sa 1:0 golom Lisice u 90. minuti. Tako je potvrdila da postaje "crna mačka" za Hajduk, jer u zadnja 4 međusobna ogleda ukupno ima score od po dvije pobjede i remija. Hajduk nije svladao Istru već 16 mjeseci.

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!