BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

PARIS SG -. MONACO

24.11.2023 21:00
pic

Francuska liga ovog vikenda nam nudi jedan od klasika, susret Paris SG - Monaco na Parku prinčeva. Tko će biti uspješniji u okršaju velikih suparnika, koji je znao često odlučivati o trci za sami vrh, kao i ovog puta?

Parižani su dominantni u proteklom desetljeću, ali više nemaju ni onako zvjezdani kadar kao ranije, niti su pobjegli rivalima, dapače, oba rivala sa Azurne obale (Monaco i Nica) zasad im predstavljaju vrlo ozbiljne rivale. Naravno, Mbappe i društvo su pred svojim navijačima očiti favoriti, sudeći i po tečajevima naših bookmakera.

Recentna statistika također sugerira da je Monaco opet postao vrlo neugodan rival ekipi iz Grada svjetlosti. Naime, u posljenja tri meča ih je dvaput nadmašio, oba puta doma u Kneževini (3:0 i 3:1), do je na lanjskom gostovanju u Parizu završilo remijem - 1:1

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!