Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

ZAPOČNI NOVU HNL SEZONU UZ RISK-FREE BET DO 50 KN!

ZAPOČNI NOVU HNL SEZONU UZ RISK-FREE BET DO 50 KN!

Započni novu sezonu HNL sezonu uz risk-free bet do 50 kn!

Počinje Prva HNL a mi nudimo novu sjajnu promociju, 50% Risk free bet do 50 kn!

Pravila su jednostavna:

  • Kladi se na minimalno dva događaja od kojih minimalno jedan mora biti iz ponude Nogomet/Hrvatska 1, uz minimalni ukupni tečaj 1.80 i minimalnu uplatu  listića od 20 kuna.
  • Ako je listić gubitan dodijeljujemo bonus u vrijednosti od 50% neto gubitka u maksimalnoj vrijednosti do 50 kuna


Kompletna pravila provjeri ovdje:

50% RISK-FREE BET DO 50KN

Dodjeljivanje bonusa

Bonus se dodjeljuje igračima koji su uspješno dovršili registracijski postupak na www.psk.hr.

Samo igrači kojima je ponuđen bonus unutar njihovog korisničkog računa mogu prihvatiti uvjete za ostvarivanje prava na bonus. Ako igrač ne zaprimi ponudu bonusa unutar svog online korisničkog računa, neće ostvariti uvjete za dobivanje bonusa.

 

Uvjeti za dodjeljivanje bonusa 

Za dobivanje bonusa moraju biti ispunjeni i dodatni uvjeti:  igrač mora biti  registriran s otvorenim računom na psk.hr, igrač je dao privolu za GDPR te igrač nema aktivirano samoisključenje.

-       Pravo na dodjelivanje bonus imaju igrači koji ostvaruju sljedeće uvjete:

 u periodu između 16.07.2021. 00:00 sati i 31.07.2021. 23:59 sati izvršili ulog u sportsko klađenje sa dolje navedenim uvjetima i karaketistikama listića,

-         karakteristike listića:

o   listić mora sadržavati minimlano 2 događaja od kojih minimalno jedan mora biti iz ponude 'Nogomet/Hrvatska 1' (Prva Hrvatska nogometna liga). Odabir napravljen iz neke druge ponude (npr. Favorit Plus, Bonus tip, Nogomet-specijal i sl.) nije obuhvaćen ovom promocijom.

o   minimalni ukupni tečaj listića je 1.8

o   minimalna uplata listića mora biti 20,00 kn (tj ulog listića mora iznositi minimalno 19,00 kuna),

o   listić mora biti gubitan.

-         Status listića (dobitan/gubitan) mora biti riješen do 31.07.2021., 23:59 sati.

-         Rješenjem statusa listića, igraču se dodjeljuje bonus u vrijednosti 50% neto gubitka odigranog listića, maksimalnog iznosa do 50,00 kuna.

Ako igrač ne prihvati ponudu promocije u danom roku i/ili uplati sportski listić u zadanom roku, bonus mu neće biti dodijeljen.

 

Vrijednost bonusa

Vrijednost bonusa iznosi 50% neto gubitka iz listića koji zadovoljava uvjete. Maksimalni bonus iznosi 50,00 kn.

Na primjer, ako uplata iznosi 100,00 kn tj. ulog listića iznosi 95,00 kuna te igrač ne ostvari dobitak, biti će mu dodijeljen bonus od 47,50 kn.

Bonusi se mogu koristiti samo za daljnju uplatu igara, ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa te se ne mogu kombinirati sa ostalim bonusima.

 

Opće odredbe

Igrač ne može imati više od jednog online računa na www.psk.hr. Svi igrači koji koriste više računa tijekom trajanja promocije, krše pravila promocije te Organizator promocije može odlučiti privremeno ili trajno ukloniti ili zatvoriti račun/e.

Igrači čiji računi budu zatvoreni, uklonjeni ili isključeni od strane igrača iz bilo kojeg razloga, ne mogu sudjelovati u promociji.

Organizator (Hattrick-PSK d.o.o.) ima pravo provjeravati i nadgledati sve transakcije igrača kako bi osigurao pridržavanje pravila promotivne akcije. Ako Organizator otkrije da se igrač ne pridržava pravila, koristi više računa za klađenje ili koristi štetne strategije klađenja, njegov bonus može biti oduzet kao i bilo kakav njegov dobitak. Igrači koji koriste više profila ili koji prekrše ova pravila bit će isključeni iz ove promotivne akcije.

Organizator može u svakom trenutku promijeniti odredbe i uvjete ove promotivne akcije, uključujući i okončati istu prije isteka navedenog roka, a nakon što Organizator objavi promjene na internetskoj stranici www.psk.hr., odgovornost je svakog igrača da provjeri da li je bilo kakvih promjena pravila.

Organizator može onemogućiti dostupnost ove promotivne akcije bilo kojem klijentu ili grupi klijenata.

Organizator je jedini moderator ove promotivne akcije.

U slučaju bilo kakvog razilaženja u mišljenjima između igrača i Organizatora, prevladat će odluka Organizatora.

Sudjelovanjem u ovoj promotivnoj akciji, igrači daju svoj pristanak da će se pridržavati svih odredbi te uvjeta ovih pravila.

Primjenjuju se Opće odredbe i uvjeti Organizatora.