Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

pic

PET DOBRIH RAZLOGA ZA NOVU PSK APLIKACIJU!


Instaliraj novu PSK Sport aplikaciju te uživaj u brojnim novostima i pogodnostima za još veći užitak u igri!

pic

PSK ARENA: PODIJELI SVOJ LISTIĆ I OSVOJI NAGRADE!

Predstavljamo sjajnu novost: PSK Arena!😍⚽️🏀🎾

PSK Arena je  mjesto gdje možeš podijeliti svoje najzanimljivije listiće s drugim igračima, pokazati svoje znanje ili pregledati prijedloge drugih igrača i pronaći inspiraciju za svoju igru i osvojiti nagrade, a za prvi podijelijeni listić dobit ćeš 800 Bodova vjernosti.💪

Ako želiš razmijeniti ideje o igri, prognoze sportskih događaja, a također i provjeriti kakve prijedloge nude drugi igrači, onda je PSK Arena svakako pravo mjesto!👍

Sadržaj PSK Arene uskoro će biti obogaćen i chatom uživo!

Saznaj više ovdje

Uključi se odmah u PSK Arenu!


pic

CHAMPIONS BETBUILDER: OKLADA BEZ RIZIKA!

Za još više uzbuđenja u igri, PSK ti nudi novu atraktivnu promociju: Champions BetBuilder: oklada bez rizika!😍⚽️💪
Sve što trebaš napraviti jest:
 • Bilo kojeg utorka, srijede i četvrtka u rujnu – tijekom Happy hours od 17:00 do 20:00 sati – prihvati ponudu Champions BetBuilder – Oklada bez rizika i uplati na račun minimalno 20,00 eura 
 • Uplati listić iz sportske prematch ponude unutar jednog dana od prihvaćanja bonusa koji mora biti gubitan u roku od 4 dana te ćeš dobiti bonus – Okladu bez rizika u vrijednosti 3,00 eura.
 • VAŽNO: Ponuda vrijedi samo za BetBuilder Nogomet, Košarka, Tenis, Hokej i MMA!
Igraj bez brige i iskoristi pogodnosti promocije BetBuilder za prvake: pokaži znanje i „izgradi“ veliki dobitak!👍
Kompletna pravila provjeri ovdje

pic

+20% NA UPLATU: PONEDJELJKOM NAGRADNI BODOVI VJERNOSTI!

Pripremi svoj račun i napuni baterije uz pogodnosti koje ti nudi promocija Ponedjeljkom nagradni Bodovi vjernosti!😍⚽️💪
Uzmi 20% bonusa od uplate na račun do maksimalno 4000 Bodova vjernosti i ostvari još veći uspjeh na početku sportskog tjedna!
Sve je jednostavno:
 • Prihvati ponudu i aktiviraj bonus na svom profilu jednom dnevno, svakog ponedjeljka tijekom Happy Hour od 19:00 do 20:00 sati.
 • Uplati na račun minimalno 20,00 eura tijekom promocije.
 • Preuzmi bonus od 20% od uplate u vrijednosti do maksimalno 4000 Bodova vjernosti.Podsjetimo, Bodove vjernosti možeš iskoristi pri uplati listića umjesto pravog novca ili kao  Odds booster (Bonus 5 i Bonus 8).
Igraj uz bonus ponedjeljkom: PSK daje više!👍

Kompletna pravila provjeri ovdje

pic

SIGURNOSNI VODIČ ZA KORISNIKE

Dragi igrači.
Prije samo nekoliko godina mogli smo pomisliti da su problemi s kibernetičkom sigurnošću, krađa podataka ili curenje informacija na Internetu, hakerski napadi itd... situacije koje su daleko od prosječnog korisnika Interneta. Iako se razvoj ICT alata odvijao još nedavno, svjedočili smo nevjerojatnom, dotad nezabilježenom "boomu" sigurnosnih problema na mreži. 

pic

BETBUILDER: SLOŽI LISTIĆ PUN PARA ZA SVE NAJATRAKTIVNIJE SPORTOVE!😍

Koliko tipova na jednu utakmicu uvrštavaš na svoj listić? Odsad možeš - koliko god poželiš! PSK  predstavlja novu sjajnu pogodnost. Betbuilder na web stranici i mobilnoj aplikaciji: "izgradi" svoj listić s odabranim tipovima s iste utakmice!
BetBuilder, osim za nogomet, nudimo još i u ponudi za najbolji svjetski tenis, košarkašku NBA, NHL i UFC!⚽️🏀🎾

ŠTO JE BETBUILDER?
BetBuilder je "alat"" za izgradnju sportskih oklada koji vam omogućava stvaranje vlastitih oklada za jedan odabrani sportski događaj. Nakon što uvrstite nekoliko različitih tipova oklada iz iste utakmice, mi ćemo vam izračunati ukupni tečaj kreirane oklade na listiću. Ukratko: odigrajte jednu okladu s više događaja s iste utakmice!

pic

NOVA POGODNOST U PSK: UZ VISA KARTICU DO BRZE ISPLATE!

PSK ti odsad nudi novu sjajnu pogodnost – uz Visa karticu do brze isplate sa korisničkog računa!
Sve je jednostavno:
Izaberi opciju Isplate na bankovnu karticu kojom si uspješno izvršio uplatu na svoj korisnički račun.
Ukoliko prvi put radiš isplatu, molimo te za strpljenje dok nadležni odjel istu ne pregleda i odobri.

VISA Premium kartice imaju posebne uvjete raspolaganja sredstava ukoliko se ista koristi za isplatu, što možeš provjeriti s izdavateljem kartice.

Tvoj PSK.

pic

PSK ČASTI: VIKENDOM DO 20% VEĆEG DOBITKA!

Svaki vikend je pun sportskih spektakla, posebno nogometnih derbija u Ligama petice i elitnoj HNL, atraktivnih okršaja u košarci, finalnih raspleta na teniskom turnirima... A za još bolji doživljaj sportskih uzbuđenja, PSK časti: +20% Odds Booster!

 • Uplati na račun minimalno 10,00 eura tijekom promocije – svakog petka, subote i nedjelje, jednom, između 10:00 i 21:00 sati i prihvati ponudu „PSK daje više: Vikend +20% booster“.
 • Uplati listić za sportsko klađenje iz osnovne pre-match ponude (minimalna uplata 3,00 €, maksimalna uplata 50,00 €). Listić mora sadržati minimalno 6 parova, uz minimalni ukupni tečaj 6,00.
 • Odabir napravljen iz ponude kao Favorit Plus, Bonus tip, Specijal, Uživo, Expert te   kombinacija listića Sistemski/Domino/Maxicombo nije obuhvaćen ovom promocijom.
 • U slučaju zadovoljenih uvjeta, PSK dodaje bonus tečaj od 1,20.

Kompletna pravila provjeri ovdje

pic

LOTO BONUS 100% ZA NOVE IGRAČE NA PRVU UPLATU DO 30 EURA

PSK odsad nudi još jednu sjajnu pogodnost za nove igrače - bonus 100% do 30 eura za loto klađenje na prvu uplatu! Izaberi svoje sretne brojeve iz naše bogate ponude za loto-klađenje, uzmi naš bonus i osvoji dobitak!

Sve je jednostavno:

 • Registriraj se na psk.hr i izvrši prvu uplatu od minimalno 5 eura.
 • Dobit ćeš bonus 100% u maksimalnoj vrijednosti do 30 eura.
 • Odigraj listić s minimalno 2 para iz ponude loto-klađenja u iznosu prve uplate samo jednom i dobitak je tvoj!

Kompletna pravila provjeri ovdje:

LOTO BONUS

pic

PROVJERI SPORTSKO ZNANJE UZ PSK KVIZ I OSVOJI NAGRADE!

Dobrodošli na sportski PSK kviz! Ako se smatraš velikim sportskim znalcem i ako rijetko propuštaš  najvažnije sportske događaje, ovo je prava zabava za tebe. Pokaži svoje znanje i igraj protiv ostalih natjecatelja, te osvoji nagrade.

Sudjeluj u PSK kvizu, odgovori na 10 pitanja i osvoji nagradu: dijelimo ukupno 2.500,00 eura. Nagrade će osvojiti 30 najboljih, a pobjedniku će pripasti čak 500,00 eura!  Zaista se isplati sudjelovati!

pic

PSK ČASTI: VIKENDOM 20% VEĆI DOBITAK UZ ODDS BOOSTER U PSK POSLOVNICAMA I KAFIĆIMA!

Promocija PSK časti: Vikendom +20% Odds Booster  u PSK poslovnicama i kafićima!

 • Pravo na dodjeljivanje bonusa imaju igrači koji ostvaruju sljedeće uvjete:
 • ·Na blagajni u PSK poslovnici ili PSK terminalu za klađenje (u poslovnici ili kafiću) kreiraj listić za sportsko klađenje, od 3. veljače, svaki vikend (petak, subota i nedjelja) tijekom Happy hour između 10:00 - 21:00 sat.
 •  Na terminalu za klađenje ili pultu u poslovnici uplati običan listić od minimalno 3 eura do maksimalno 50 eura, s minimalno 6 događaja iz osnovne prematch ponude,  uz minimalni ukupan tečaj 6,00, a na eventualni dobitak mi dodajemo bonus tečaj od 1.20..
 • Ova promocija se ne može kombinirati s ponudom klađenje uživo, Favorit, Bonus tip i Specijal.
PSK daje više! Uplati svoj listić na teminalima PSK ili blagajni u PSK poslovnicama i ostvari još veći dobitak!

pic

SRCEM U IGRI, IGROM ZA SRCE.

Igramo i dalje za dobro. Aktivnosti pod znakom Pokaži srce, kojeg je ponosno na leđima nosila i hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu, s kojeg su nam donijeli zlatnu Broncu, nastavljaju se i u 2023. godini, u kojoj će Institut za sportsku medicinu i unapređenje zdravlja u suradnji  s drugim stručnim suradnicima, obaviti stotine i više novih besplatnih lječničkih pregleda mladih sportaša diljem Hrvatske te mnoštvo edukacija i drugih specifičnih aktivnosti uz pomoć kojih će se dodatno raditi na unapređenju zdravlja sportaša i više od toga jer - želimo Pokazati srce u svakom kutku Hrvatske i svi zajedno igrati za dobro.


Pokaži srce, društveno odgovorni projekt čiji je cilj povećanje svijesti o važnosti brige o zdravlju sportaša i doprinos unapređenju brige za zdravlje sportaša, pokrenut je u ožujku 2022. godine, u suradnji s Institutom za sportsku medicinu i unapređenje zdravlja i uz podršku Hrvatskog nogometnog saveza, te ambasadorstvo reprezentativnih  nogometnih legendi (Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka, Ivica Olić) i drugih istaknutih sportaša koji su prepoznali važnost sportsko zdravstvene platforme Pokaži srce.

U manje od godinu dana, društveno odgovorni projekt Pokaži srce, dobio je veliku podršku hrvatske i sportske javnosti te je kroz vlastito prikupljeni fond donacija od strane PSK uz prikupljenih i osiguranih preko 2.5 milijuna kuna, odnosno 337.266,47 eura (do 01.01.2023.), osigurao značajnu podršku stvarnim konkretnim terenskim aktivnostima (besplatni lječnički pregledi, edukacije s ciljem spašavanja života, seminari i zdravstveni simpoziji poput Međunarodnog simpozija sportske medicine Pokaži srce, u kojoj su sudjelovali najeminentniji svjetski stručnjaci s područja sportske medicine).

Daljnje prikupljanje sredstava nastavlja se i u 2023., kroz donacije potaknute igrom i to: 

 • Dodatak na uloge na igru Hrvatske – PSK dodaje 5% na uloge igrača koji uključuju igru na hrvatsku nogometnu reprezentaciju. 
 • Udio iz uloga na casino igri „Vatreni Cup“ – PSK izdvaja 1% ukupnih uloga na igricu.

Naši igrači na taj način indirektno kroz svoju uobičajnu igru, igraju za dobro zajedno s nama. 

Ostanimo tako zajedno: Srcem u igri, igrom za srce.

Igrajmo zajedno za dobro.

pic

SPORT BONUS DOBRODOŠLICE DO 100 €

Nova valuta donosi i novi bonus dobrodošlice za sve naše novopridošle igrače!

Uključi se u našu zajednicu, i uživaj u izvrsnom bonusu koju ti nudimo.

Sve što trebaš je slijediti nekoliko jednostavnih koraka kako bi uvjeti bili ispunjeni i odmah možeš započeti sa svojom igrom uz Sportski bonus dobrodošlice do 100 €

 • Registriraj se ovdje
 • Izvrši prvu uplatu (min 5€) i odigraj listić (min. 3 događaja koji nisu iz ponude Bonus tip)
 • Minimalni tečaj listića mora iznositi 2.50.
 • Ukupan iznos bonusa odigraj jednom unutar 15 dana
 • Maksimalni iznos bonusa je 100 €

Provjeri detaljna pravila

Uživaj u svojoj igri.

Tvoj PSK!


pic

CASINO BONUS DOBRODOŠLICE: 333 BESPLATNE VRTNJE

Pridruži se PSK Casinu!
Nudimo ti novi i još bolji bonus dobrodošlice. Zaigraj s nama i uzmi čak 333 besplatna okretaja na Playtech igrama.
Dobar početak, zar ne? 
Provjeri našu casino stranicu i saznaj više o bonusu za nove igrače.

pic

NOVO: BETBUILDER – NAJŠIRA PONUDA SVIH SPORTOVA!

Koliko tipova na jednu utakmicu uvrštavaš na svoj listić? Odsad možeš - koliko god poželiš! PSK ti predstavlja novu sjajnu pogodnost. Betbuilder na web stranici i mobilnoj aplikaciji: "izgradi svoj listić s odabranim tipovima s iste utakmice!


pic

NOVA POGODNOST U PSK: UPLATE NA RAČUN S DINERS I DISCOVER

PSK ti nudi novu sjajnu pogodnost: od sad uz Mastercard, Maestro, Visa, Paysafecard, A-bon, Skrill računom  i Aircash, u ponudi imamo i uplate putem Diners i Discover kartice.

Uplate putem Diners i Discover kartice bit će vidljive odmah na korisničkom računu i raspoložive za klađenje. Minimalna uplata pomoću Diners i Discover kartice iznosi 10 kuna, dok maksimalna iznosi 5.000 kuna. Igraj svoju igru i uživaj u pogodnostima koje ti nudi PSK!

Uplati ovdje.


pic

NOVA ATRAKTIVNA PONUDA KLAĐENJA!

Sjajna novost za sve ljubitelje klađenja na nogomet, samo u PSK: naša ponuda odsad je bogatija za novu uzbudljivu igru: "Ekipa pobjeđuje ili vodi sa 2 gola razlike"!

Sve je jednostavno: kladi se da će izabrana ekipa voditi sa 2 gola razlike tijekom meča i(li) pobijediti. Oklada je dobitna ako se ispuni BILO KOJI od dva postavljena uvjeta. Izaberi svog favorita, znakom 1 ili 2. Ponudu možeš pronaći u našoj pre-match ponudi.


pic

PSK KLUB IGRE: Igraš isto, dobivaš više!

Bodovi vjernosti za Sportsko klađenje su dostupni samo ONLINE registriranim igračima

Svaki registrirani igrač ima jedinstvenu priliku skupiti Bodove vjernosti igrajući svoje oklade. Nije bitno preferiraš li pre-match, osnovnui ponudu, klađenje uživo ili naše virtualne igre - nije bitno osvajaš li dobitke ili su listići gubitni - skupljat ćeš bodove kako bi mogao nastaviti sa klađenjem. Također, možeš uplatiti svoje  listiće (pre-match ili uživo) sa svojim Bodovima vjernosti, a možeš i kupiti bonus kako bi povećao dobitke na svojim omiljenim listićima.

Na svom računu možeš vidjeti stanje svojih Bodova vjernosti.

VAŽNO: Svi Bodovi vjernosti prikupljaju se u jednoj kalendarskoj godini i brišu se 31.12. svake godine, nakon čega se mogu prikupljati iznova, odnosno za vrijeme trajanja ovog bonusa.