BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

Zatvori
Poštovani igrači, stranica za sportsko klađenje bit će privremeno nedostupna 30. ožujka, u periodu od 00:01 sati do 7:00 sati. Casino stranica je dostupna te možete nesmetano uživati u našoj bogatoj ponudi igara. Nakon 07:00 sati, kompletna platforma PSK bit će ponovo dostupna. Hvala na razumijevanju! Vaš PSK

BARCELONA - REAL

19.03.2023 21:00
pic

  • Na stadionu Camp Nou igra se najveća klupska utakmica svjetskog nogometa, popularni El Clasico: Barcelona - Real! Osim tradicionalnog prestiža, ovog puta u igri je i titula prvaka Španjolske, kao što to često biva u susretima vječnih rivala. Katalonci su lideri i pobjedom mogu staviti hipoteku na titulu, a Realu je ovo doslovno posljednji vlak da uskoče u trku za prvo mjesto! Što očekuješ od El Clasica?
  • Ovo je već četvrti El Clasico ove sezone. U prvenstvu je Real slavio u Madridu (3:1), ali nedavno je Barca trijumfirala dvaput, najprije u susretu Superkupa (3:1), a onda i na Bernabeu (1:0) u polufinalu Kupa Španjolske! Tko će slaviti u ovom El Clasicu?
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje u najboljim nogometnim ligama! Izaberi svog favorita! PSK ti daje više!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nema objava u raspravi