BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

DINAMO - ISTRA

07.04.2024 17:00
pic

U susretu elitne HNL, Dinamo je domaćin Istri na Maksimiru: prema procjenama naših bookmakera u ovom ogledu ne bi trebalo biti nikakvih dilema - Zagrepčani su apsolutni favorit i očekuje se da napune mrežu gostiju! Očekuješ li "zicer" ili bi Puljani mogli šokirati Modre?

Nakon dva teška ispita sa Hajdukom na Poljudu, u ligaškom i Kup susretu, Dinamo završava ovaj pakleni tjedan ipak lakšom obvezom. Za Petkovića i društvo ovaj meč ima izuzetan značaj jer se istog dana igra i sudar preostala dva kandidata za naslov, Rijeke i Hajduka, stoga je unaprijed jasno da bi Dinamio sigurno profiritao u odnosu na barem jednog od njih (a i oba, ako na Rujevici završi remijem). Istra, jasno, nema nikakav pritisak ni imperativ, prestiž joj je jedini pravi motiv.

Statistika iz prethodna 3 ogleda ovih rivala tijekom sezone jasno sugerira konačni ishod. Naime, Dinamo je dobio sve oglede i to bez primljenog pogotka uz ukupnu gol razliku 7:0! U Puli je bilo 3:0 i 1:0, a na Maksimiru još jednom 3:0!

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!