BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

DINAMO - VARAŽDIN

18.02.2024 17:10
pic

U susretu elitne HNL Dinamo je domaćin Varaždinu u Maksimiru: što očekuješ od ovog susreta, hoće li Modri napuniti mrežu gostiju i potvrditi epitet velikog favorita?

U borbi sa Rijekom i Hajdukom za titulu prvaka, Dinamo više nema pravo na kiks i ova utakmica je na papiru jednostavan zadatak. Međutim, otežavajući faktor za Zagrepčane jer što se igra u delikatnom terminu, između dviju utakmica sa Betisom u Konferencijskoj ligi, gdje će se močad svakako "isprazniti". Varaždin naravno nema  nikakav imperativ osim da zagorča život favoritu.

Dinamo je imao mini seriju od 3 uvjerljive pobjede nad Varaždinom, ove sezone je u Maksimiru već slavio sa 2:0 golovima Špikića i Ivanušeca, ali je u Varaždinu kiksao odigravši 1:1, štoviše domaćini su vodili do 90. minute pogotkom Droždeka, ali je Modre spasio Madatov.

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!