BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

HRVATSKA - SRBIJA

13.02.2024 17:00
pic

U susretu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u vaterpolu u Dohi igra se najveći, susjedski derbi, pravi klasik: Hrvatska - Srbija! Očekuješ li da naše "Barakude", nakon srebra na nedavnom Europskom prvenstvu, krenu u pohod na novu medalju?

Hrvatska je bila 2. u kvalifikacijskoj skupini, gdje smo uvjerljivo svladali Australiju i Južnu Afriku, ali smo zbog poraza od Španjolske zauzeli 2. mjesto i četvrtfinale morali osigurati u play offu, gdje smo rutinski nadmašili Kinu. Srbija je pak došla u top 8 na lakši način, kao pobjednik skupine u kojoj je bila bolja od respektabilnih rivala, Crne Gore i SAD. Nakon podbačaja na Euru, za njih je ovo veliki korak naprijed.

Naši su svladali Srbiju u oba posljednja službena obračuna, na Olimpijskim igrama 2021. bilo je 14:12, a godinu kasnije bili smo bolji u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva - istim omjerom, 14:12!

Provjeri našu bogatu ponudu za sve mečeve Svjetskog prvenstva u vaterpolu i iskoristi naše svakodnevne promocije. Uz to, posebno napominjemo da PSK ekskluzivno nudi i - Klađenje uživo na utakmice SP u vaterpolu! Dokaži svoje vaterpolsko znanje, složi listić i osvoji dobitak!