BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

Zatvori
Poštovani igrači, stranica za sportsko klađenje bit će privremeno nedostupna 30. ožujka, u periodu od 00:01 sati do 7:00 sati. Casino stranica je dostupna te možete nesmetano uživati u našoj bogatoj ponudi igara. Nakon 07:00 sati, kompletna platforma PSK bit će ponovo dostupna. Hvala na razumijevanju! Vaš PSK

HRVATSKA - WALES

25.03.2023 20:45
pic

  • Hrvatska nogometna reprezentacija, nakon sjajnih uspjeha - osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu i plasmana na Final four Lige nacija, kreće u pohod na plasman na Euro 2024.! Izabranike Zlatka Dalića u sljedeća 3 dana čekaju dva možda i najteža ispita u cijelom cikljusu: u subotu su domaćini Walesu na splitskom Poljudu, a tri dana kasnije slijedi gostovanje u Turskoj! Dakle, ulog je velikih, ogromnih 6 bodova na putu do velikog cilja: hoćemo li startati trijumfom?
  • Hrvatska je dugo na Poljudu čekala pobjede, a onda to ostvarila u susretima sa Rusijom, Mađarskom i Slovenijom (plus remi sa Francuskom), stoga vjerujemo u novi trijumf! Inače, protiv Walesa - pa i onda je bio u najjačem sastavu sa Baleom - imamo sjajan učinak: 4 pobjede i jedan remi u 5 međusobnih ogleda. Posljednje smo odigrali u ciklusu kvalifikacija za Euro 2020.: u Osijeku smo pobijedili sa 2:1, a u Walesu je završilo bez pobjednika, 1:1. Što očekuješ od ogleda u subotu u Splitu?
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje u najboljim nogometnim ligama i kvalifikacijama za Euro 2024.! Izaberi svoje favorite! PSK ti daje više!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
21.3.2023 23:30:47 Pegva Objava za  HRVATSKA - WALES
tocan rez 2:0