BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

INTER - JUVENTUS

19.03.2023 20:45
pic

  • U Milanu se u nedjelju igra najveći derbi Serie A, popularno zvani "derby d'Italia" u kojem Inter dočekuje Juventus. Ovog puta doduše ulog nije titula: domaćini se bore za 2. mjesto, dok su Torinezi zbog kazne od minus 125 bodova u sredini tablice. Ipak, zbog žestokog rivalstva ovo je uvijek posebna utakmica. Tko je tvoj favorit? Provjeri našu ponudu!
  • Inter je imao seriju od 3 uzastopna trijumfa, uključujući i onaj u finalu Kupa, ali je Juventus prekinuo taj mini niz i u prvom ligaškom, susretu ove sezone slavio u Torinu sa 2:0 golovima Fagiolija i Rabiota! Hoće li Brozović i suigrači vratiti dug i pobijediti pred svojim navijačima na San Siru? Kladi se!
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje u najboljim nogometnim ligama! Izaberi svog favorita! PSK ti daje više!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nema objava u raspravi