BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

Zatvori
Poštovani igrači, stranica za sportsko klađenje bit će privremeno nedostupna 30. ožujka, u periodu od 00:01 sati do 7:00 sati. Casino stranica je dostupna te možete nesmetano uživati u našoj bogatoj ponudi igara. Nakon 07:00 sati, kompletna platforma PSK bit će ponovo dostupna. Hvala na razumijevanju! Vaš PSK

ITALIJA - ENGLESKA

23.03.2023 20:45
pic

  • Nakon dva debakla i nesupjehau kvalifikacijama za SP, Italija kreće u obranu naslova prvaka Europe u novom kvalifikacijskom ciklusu kojeg otvara super-derbijem: u Napulju, na stadionu "Diego Aramndo Maradona", Azzurri dočekuju Englesku! To je pravi klasik europskog nogometa: tko je tvoj favorit?
  • Italija je šokirala Engleze u nezaboravnom finalu Eura 2021., kad je nakon jedanaesteraca na londonskom Wembleyu osvojila pokal. Također, izabranici Roberta Mancinija bili su nakon toga bolji i u dvostrukom ogledu skupine Lige nacija (0:0 i 1:0). Hoće li Englezi pod Vezuvom uzvratiti udarac?
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje u najboljim nogometnim ligama i kvalifikacijama za Euro 2024.! Izaberi svoje favorite! PSK ti daje više!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nema objava u raspravi