BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

NAPOLI - BARCELONA

21.02.2024 21:00
pic

Na stadionu "Diego Armando Maradona" igra se možda i najatraktivniji duel osmine finala Lige prvaka: Napoli - Barcelona! Osim po ugledu rivala, ovaj dvoboj ima i simboličan značaj, jer je riječ o klubovima u čijim je dresovima blistao "Zlatni patuljak" po kojem ova arena nosi ime! Što očekuješ od susreta Talijana i Španjolaca, koji je po procjenama naših bookamera, totalno neizvjestan?

Iako u talijanskoj ligi nije ni sjena lanjskog šampiona, Napoli je obavio dobar posao u kvalifikacijskoj skupini te prošao kao drugoplasirani iza Reala, iskoristio priliku eliminirati objektivno slabije suparnike (Union, Braga). Ovo će naravno biti daleko teži zadatak, ali uz podršku 60.000 navijača svakako može do pobjede. Barcelona također nije u La Ligi opravdala epitet branitelja naslova, ali su učenici legendarnog Xavija bili pobjednici skupine LP ispred Porta, Šahtara i Antwerpena.

Barcelona je dvaput izbacila Napoli upravo u osminama finala u prošle četiri godine: 2020. Katalonci su prošli dalje sa 1:1 i 3:1, a 2022. nakon 1:1 doma slavili u Napulju sa 4:2!

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!