BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

Zatvori
Poštovani, zbog nadogradnje sustava sportski bonusi bit će nedostupni do petka, 24. svibnja. Hvala na razumijevanju! Vaš PSK.

NAPOLI - MILAN

02.04.2023 20:45
pic

  • Na stadionu "Diego Armando Maradona" igra se jedan od najvećih derbija Serie A, još od vremena kad je upravo legendardni Argentinac vodio bitke za titulu protiv Van Bastena, Gullita i Rossonera! Sad je situacija drugačija: Napoli ima titulu već u džepu, dok je Milanu svaki bod kapitalan u borbi za Ligu prvaka. Tko je tvoj favorit?
  • Ovaj duel nudi zaista fascinantan podatak - svih 5 posljednjih susreta završilo je "dvicama" pobjedama gostiju! Napoli je slavio triput na San Siru, dvaput sa po 1:0 i jednom 2:1,, a Milan dva puta pod Vezuvom (3:1 i 1:0). Očekuiješ li da će i po 6. put u nizu pobijediti gostujuća momčad ili je vrijeme za "jedinicu"?
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje - poput Vikendom +20% Odds booster - u najboljim nogometnim ligama! Izaberi svog favorita! PSK ti daje više!