BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

RIJEKA - HAJDUK

07.04.2024 19:30
pic

U tradicoonalno žestokom "Jadranskom derbiju" elitne HNL sastaju se Rijeka - Hajduk na Rujevici! Osim velikog rivalstva, ovo je svakako najvažniji susret ovih rivala još od 199. godine kad je također imao presudan značaj u borbi za titulu prvaka. Što očekuješ od sudara jadranskih rivala?

Nakon što je u jesenskom dijelu Hakduk dominirao, a Rijeka bila pratitelj, uloge su se promijenile u nastavku sezone i sad Rijeka kao lider i prvi favorit za naslov dočekuje Bijele, koji nemaju izbora, samo pobjeda ih ostavlja u trci za naslov, gdje je još i Dinamo. Stoga se s pravom može reći da je Rijeka po svemu u prednosti i po domaćem terenu i po recentnoj formi. Uz to, Hajduk dolazi na ovaj meč nakon dva iscrpljujuća derbija sa Dinamom u prvenstvu i Kupu u proteklih 7 dana.

Splićani su dobili prvi međusobni ogled ove sezone i to sa 1:0 na Poljudu golom Pukstasa, ali onda su Riječanima pripala oba naredna: na Rujevici sa istim omjerom 1:0 (Janković iz jedanaesterca), a i onaj nedavni u gostima kad su Obregom i Selahi preokrenuli početnu prednost Hajduka pogotkom Livaje - 2:1!

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!