BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

RUDEŠ - HAJDUK

17.02.2024 17:10
pic

U susretu elitne HNL , Hajduk je gost Rudeša u Zagrebu: sve prognoze, kao i procjene naših bookamkera ne ostavljaju baš nikakvu dilemu: Splićani će uzeto tri važna boda u trci za naslov prvaka - očekuješ li da će Bijeli napuniti mrežu domaćina?

Hajduk je prokockao sav kredit i kapital na otvaranju polusezone, stoga učenici Mislava Karoglana više nemaju pravo na kiks, dapače, nužna im je što duža serija pobjeda kako bi sa realnim izgledima za naslov ušli u finiš. U ovom susretu zaista ne bi smjeli imati problema jer je Rudeš već odavno otpisan i "usidren" na posljednjem mjestu poretka.

Splićani su nadmašili Rudeš u svih 6 ligaških mečeva koje su dosad odigrali. Ove sezone su na Poljudu slavili sa minimalnih 1:0 golom Trajkovskog, dok su u Kranjčevićevoj bili i uvjerljiviji (2:0, Livaja, Melnjak).

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!