BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

Zatvori
Poštovani, zbog nadogradnje sustava sportski bonusi bit će nedostupni do petka, 24. svibnja. Hvala na razumijevanju! Vaš PSK.

ŠIBENIK - HAJDUK

01.04.2023 19:10
pic

  • Šibenik je domaćin Hajduku u uvijek vrućem dalmatinskom derbiju, koji uvijke ima poseban značaj. Uz to, važan je i za poredak, jer Hajduk želi zadržati barem 2. mjesto, dok Šibeniku treba još poneki bod kako bi mirno osigurao opstanak. Tko je tvoj favorit u dvoboju susjeda na Šubićevcu?
  • Splićani su svladali susjede u 24 od zadnjih 30 međusobnih susreta (uz 2 remija i 4 poraza), ali svakako pamte da su u jesenskom dijelu prvenstva zaustavljeni na ovom terenu sa 1:1, golom Dolčeka u 90. minuti. I u siječnju na Poljudu su se i te kako namučili te pobijedili preokretom na 2:1 kad je pobjedu u finišu osigurao Livaja. Što očekuješ od novog derbija Dalmacije?
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje - poput Vikendom +20% Odds booster - u najboljim nogometnim ligama! Izaberi svog favorita! PSK ti daje više!