BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

Zatvori
Poštovani igrači, stranica za sportsko klađenje bit će privremeno nedostupna 30. ožujka, u periodu od 00:01 sati do 7:00 sati. Casino stranica je dostupna te možete nesmetano uživati u našoj bogatoj ponudi igara. Nakon 07:00 sati, kompletna platforma PSK bit će ponovo dostupna. Hvala na razumijevanju! Vaš PSK

ŠPANJOLSKA - NORVEŠKA

25.03.2023 20:45
pic

  • Nakon još jednog razočaranja i neuspjeha na Svjetskom prvenstvu, Španjolska, nekadašnji svjetski i europski prvak, kreće u novu misiju - kvalifikacije za EP 2024. U meču 1. kola kao domaćini, Furije su veliki favorit protiv nejake Norveške. Očekuješ li da u Zaragozi domaćini upišu uvjerljivu pobjedu?
  • Rezultati posljednjih mečeva doduše sugeriraju kako Španjolska neće imati lagan zadatak: u kvalifikacijama za euro 2020., svladali su doma Norvešku sa tijesnih i teških 2:1, dok je u Oslu bilo neriješeno - 1:1. Mogu li ovog puta Španjolci dokazati svoju nadmoć u klasi? Kladi se!
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje u najboljim nogometnim ligama i kvalifikacijama za Euro 2024.! Izaberi svoje favorite! PSK ti daje više!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nema objava u raspravi