BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

Zatvori
Poštovani igrači, stranica za sportsko klađenje bit će privremeno nedostupna 30. ožujka, u periodu od 00:01 sati do 7:00 sati. Casino stranica je dostupna te možete nesmetano uživati u našoj bogatoj ponudi igara. Nakon 07:00 sati, kompletna platforma PSK bit će ponovo dostupna. Hvala na razumijevanju! Vaš PSK

ŠVEDSKA - BELGIJA

24.03.2023 20:45
pic

  • U jednom od najatraktivnijih mečeva večeri 1. kola kvalifikacija za Euro 2024., Švedska je domaćin Belgiji na stadionu Friends Arena u Stockholmu: ovaj ciklus je svakako posljednja prilika tzv. Zlatnoj generaciji gostiju da osvoji veliki trofej! Provjeri našu ponudu!
  • Samo dvaput u ovom stoljeću sastale su se ove dvije selekcije i to na susretima Europskih prvenstava, a oba je dobila Belgija: 2000. godine bilo je 2:1, a 2016. godine - 1:0. Hoće li "Crveni vragovi" trijumfirati i treći put zaredom? Kladi se na svog favorita!
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje u najboljim nogometnim ligama i kvalifikacijama za Euro 2024.! Izaberi svoje favorite! PSK ti daje više!

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nema objava u raspravi