Korisne poveznice

TURSKA - HRVATSKA

28.03.2023 20:45
pic

  • Nakon otvaranja novog ciklusa kvalifikacija za euro 2024. goodine protiv Walesa na Poljudu i nesretnog remija (1:1), "Vatrene" čeka još zahtjevniji, teži ispit - gostovanje kod Turske u Bursi! Ulog su velika 3 boda, koja bi Modriću i suigračima već sad širom otvorila put prema plasmanu na kontinentalnu smotru u Njemačkoj! Hoćemo li pobijediti?
  • Turci su nam nanijeli nikad prežaljeni poraz i izbacili sa Eura 2008. u Beču nakon jedanaesteraca, ali kasnije smo im znali uzvratiti. u play offu za Euro 2012. smo ih pobijedili sa čak 3:0 u Istnabulu, potom i u skupini Eura 2016. u Parizu sa 1:0. Međutim, izgubili smo na posljednjem gostovanju u Turskoj, u sklopu kvalifikakacija za SP 2018. u Eskisehiru sa 0:1. Što očekuješ od novog sraza?
  • Provjeri najbolje tečajeve na tržištu koje nudimo u igrama Favorit Plus, a u igri BetBuilder složi listić pun para i osvoji veliki dobitak! Dokaži svoje nogometno znanje!
  • Igraj svoju igru: iskoristi brojne pogodnosti koje nudimo u redovnim promocijama za sportsko klađenje u najboljim nogometnim ligama i kvalifikacijama za Euro 2024.! Izaberi svoje favorite! PSK ti daje više!