BetBuilder
Period
Tečaj
1.01
1000

Korisne poveznice

VALENCIA - REAL

02.03.2024 21:00
pic

U jednom od klasičnih tradicionalnih derbija velikana La Lige, Valencia se sastaje sa Realom na svojoj Mestalli! Mogu li Šišmiši iskoristiti prednost domaćeg terena i zaustaviti Kraljeve u pohodu na titulu prvaka?

Valencia već nekoliko godina nije ni blizu svojih najboljih dana kad je i sama osvajala šampionske naslove, ali za razliku od lanjskih, barem nije u donjem domu, ne bori se za opstanak nego lovi mjesto u Europi. Real je pak daleko odmakao Barceloni i Atleticu, svojim vječnim suparnicima, ali još uvijek nije ni blizu osiguranja naslova jer ga prati čudo zvano Girona.

Real je nadmašio Valenciju u 6 od 7 posljednjih međusobnih obračuna, uključujući i impresivnih 5:1 u prvom susretu ove sezone u Madridu. uz po 2 pogotka Rodryga i Viniciusa, te jedan Carvajala. Međutim, treba spomenuti i da su Madriđani poraženi na lanjskom gostovanju u Valenciji sa 0:1 kad je slavlje domaćima osigurao Diego Lopez Noguerol.

Provjeri našu bogatu ponudu i najbolje tečajeve za sve utakmice elitne HNL, liga "petice", europskih kupova uz koje nudimo i popularnu igru BetBuilder: dokaži znanje, odigraj i osvoji veliki dobitak!